Welkom bij EnergieVol.Com

Power4U  NomNomNom  Qlima  Qlima  Power4U  Power4U  

~~~~ Power4U ~~~~TESUP Yuzo Wind Turbine (Gemaakt in Europa)


US Normen Nominaal vermogen @ 11,5 m / s = 150 watt

Maximaal vermogen @ 15.0 m / s = 200 watt

Garantie: de 2-jarige productgarantie

Kleur: wit

Components

- Turbinehuis: gegoten aluminium uit één stuk

- Lemmetmateriaal: versterkt kunststofglas

- Staartbuis: gegalvaniseerde buis met een diameter van 21,3 mm (1/2 pijp)

- Staartmateriaal: composiet aluminium met een dikte van 5 mm

De interne diameter van de bevestigingspaal moet 37 mm zijn. Er zitten 2 schroeven in de schroefzak in de kartonnen doos.

Prijs:

TESUP i-500 Marine Wind Turbine (volledig geoptimaliseerd voor maritieme omstandigheden)


US Normen Nominaal vermogen @ 11.5 m / s = 200 watt

Maximaal vermogen @ 16,0 m / s = 560 watt

Garantie: 2 jaar productgarantie

Overzicht

  • Sterke plastic behuizing: perfect voor draagbare toepassingen
  • Stilere vleugels: verbeterde vleugelschoepen
  • Beweging bij lagere windsnelheden: 3 m / s (6.7 mph, 10.8 km / uur)
  • Dubbele lagers: minder trillingen
  • Inox lager: roestvrij
  • Extented tail shape: Catches the wind great
  • 3 Kabelglijring: deze hightech sleepring wordt gebruikt in de vliegtuigindustrie

Specificatie samenvatting

De nieuw ontwikkelde TESUP i-500 Marine is een windgenerator voor professioneel gebruik, die ook onder extreme omstandigheden automatisch energie levert. De royale dimensionering van de generatorcomponenten en de warmtedissipatie via de nieuw ontwikkelde behuizing zorgen voor een lage thermische belasting die een lange levensduur, zelfs bij hoge omgevingstemperaturen.

De generatoras loopt in twee ingekapselde en permanent gesmeerde kogellagers van roestvrij staal. Bij het voorste lager voorkomt een speciale wrijvingsloze afdichtschijf het binnendringen van vocht en stof. Deze scheepswindturbine produceert wisselstroom. Koop daarom een van de vermelde hybride laadregelaars voor gelijkstroomoutput om batterijen op te laden.

Deze turbine heeft een permanente magneetgenerator met sterke neodymiummagneten met stalen gleuven erin. Wanneer de windsnelheid hoger is dan 3 m / s, zal de turbine vrij roteren door dit houdkoppel (vastzetkoppel) te overschrijden. Deze turbine is ontworpen voor lage snelheden en genereert hoge ampères tijdens storm. Wanneer de storm nadert of de windsnelheid 60 km / h bereikt, schakelt u de windturbine uit via handmatige schakelaar om oververhitting van draden te voorkomen.

De interne diameter van de bevestigingspaal moet 37 mm zijn. Er zitten 2 schroeven in de schroefzak in de kartonnen doos. Wordt met bevestigingspaal geleverd.
Prijs: 520,- excl.BTWMaster 940 Windturbine (Gemaakt in Europa)


* De beste windturbine ter wereld die ooit is gebouwd, de beste in vergelijking

* Alle onderdelen zijn milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar

* 1 KW stroomopwekking, genereert zelfs bij weinig wind

* Sterk LED-licht eronder

Lage trillingen en een laag geluidsniveau 1 KW horizontale as windgenerator. Met zijn compacte vorm heeft hij de laagste startwindsnelheid en een groter windvanggebied, waardoor hij bij lagere windsnelheden elektriciteit kan opwekken. De aluminium behuizing is perfect voor verwarming en het koeleffect van de stator. Stilere windturbinebladen met een verbeterd, opnieuw ontworpen ontwerp. Dankzij de ervaring van TESUP in de fabricage van glasvezel, zijn de rotorbladen zeer duurzaam en stabiel, en tegelijkertijd zeer licht. Het generatorhuis is voorzien van koelribben en bestaat uit aluminium.

Het onderhoudsvrije schuifcontact (vrij van houtskool) garandeert een goede stroomdoorvoer en daardoor geen verdraaiing van de kabel in de paal. Deze TESUP Master940 windturbine heeft een permanente magneetgenerator met sterke N42 neodymium magneten met stalen gleuven erin.

Wanneer de windsnelheid hoger is dan 3 m / s, zal de turbine vrij draaien door dit houdkoppel (tandkoppel) te overschrijden. De windturbine genereert wisselstroom (alternatieve stroom), om uw DC-batterijen op te laden of om een netomvormer te voeden, moet u mogelijk ook een TESUP-windlaadregelaar aanschaffen. Het is gemakkelijk om de laadspanning te veranderen met een TESUP Laadregelaar omdat max. laadspanning is instelbaar via de potentiometer

Het is een windgenerator die perfect is voor huishoudens en die zelfs bij lage windsnelheden en onder extreme omstandigheden automatisch energie levert. Deze windturbines worden zelfs door wetenschappers op de Noordpool gebruikt bij min 55 graden Celsius.

De royale dimensionering van de generatorcomponenten en de warmteafvoer via de nieuw ontwikkelde behuizing zorgen voor een lage thermische belasting die ook bij hoge omgevingstemperaturen een lange levensduur garandeert. De TESUP Master940 heeft een game-changer-technologie met dubbele lagers boven de marktstandaard.

De as van de windturbinegenerator loopt in twee ingekapselde en permanent gesmeerde kogellagers van roestvrij staal. Aan het voorste lager voorkomt een speciale wrijvingsvrije afdichtschijf het binnendringen van vocht en stof.

De montage van de windturbine gebeurt rechtstreeks via stekkerverbinding en in een paal. Een binnendiameter van de vereiste paal: 37 mm nominale maat.

Deze windturbine heeft een van de sterk ontwikkelde prestatiegeneratoren van de TESUP erin. Zodra een orkaan schaal III (50-58 m / s) of hoger optreedt, bedek dan de windturbinebladen. Als de windturbinebladen eenmaal bedekt zijn, kunnen ze de wind niet vangen en dit zal de windturbine beschermen tegen de orkaan

Bij deze windturbine wordt 5 jaar gratis TesupCare productgarantie geleverd.
Prijs 675,- excl. BTW


Windgenerator / Windmolen 12 Volt 90W


Type:AW1290W

Capaciteit:12 Volt 90W

Afmeting: Verpakking L.470 * B.410 * H.330

Gewicht:10,5 Kg

De AW1290W is een kwalitatief goede en zeer betrouwbare 12 Volt windmolen tegen een zeer scherpe prijs. Deze windmolen heeft een ingebouwde laadregelaar voor 12 Volt en kunt u dus rechtstreeks op de 12 Volt accu aansluiten. Wanneer de accu vol is zal de windgenerator automatisch afremmen. Ook bij een te hoge windsnelheid zal de windgenerator afremmen of zichzelf uitschakelen.

Let op een windgenerator maakt WEL geluid en hou er dus rekening mee waar u de windgenerator wilt gaan plaatsen!Windgenerator heeft een ingebouwde laadregelaar voor 12 Volt.

Overige specificaties AW1290W

Rated Power(W)90
Rated Voltage(DCV)12
Start-up wind speed (M/S)1.5
Survival wind speed(M/S)25

Generator type PMG
Rotor diameter(M)0.82
Blade No.(pcs)6
Blade material Plastic
Housing material Aluminum alloy
Controller Built-in

Slip ring type Sealed/water proof
Over charging protection short circuit
Designed lifetime(year)15

Package size(mm) 470*410*330
Gross weight(kgs)10.5

Prijs: 225,00 incl. BTW


ATLAS2.0 kan 2 kWh per uur genereren!


* Makkelijke installatie* Bekroond ontwerp 2020* 2 kW stroomopwekking* Beste winst ter vergelijking

Lage trilling en laag geluidsniveau 2 KW verticale as windgenerator. Met zijn compacte vorm heeft hij de laagste startwindsnelheid en een groter windvanggebied, waardoor hij bij lagere windsnelheden elektriciteit kan opwekken. De aluminium behuizing is perfect voor verwarming en het koeleffect van de stator. Stilere windturbinebladen met een verbeterd opnieuw ontworpen ontwerp! Dankzij de ervaring van TESUP in de fabricage van aluminium zijn de rotorbladen zeer duurzaam en stabiel, en tegelijkertijd erg licht. Het generatorhuis is voorzien van koelribben en bestaat uit aluminium. Het onderhoudsvrije schuifcontact (vrij van houtskool) garandeert een goede stroomdoorvoer en daardoor geen verdraaiing van de kabel in de paal. Deze TESUP windturbine heeft een permanente magneetgenerator met sterke N42 neodymium magneten met stalen gleuven erin. De windturbine kan beginnen te draaien bij een windsnelheid van 4 m/s. Maar als het eenmaal is begonnen met draaien, kan het zelfs bij een windsnelheid van 3 m/s stroom opwekken. De windturbine genereert wisselstroom (alternatieve stroom), om uw DC-batterijen op te laden of om een netomvormer te voeden, moet u mogelijk ook een TESUP-windlaadregelaar aanschaffen.

Deze windturbine heeft een van de sterk ontwikkelde elektrische generatoren van de TESUP erin. Zodra een orkaan schaal III (50-58 m / s) of hoger optreedt, bedek dan de windturbinebladen. Als de windturbinebladen eenmaal bedekt zijn, kunnen ze de wind niet vangen en dit zal de windturbine beschermen tegen de orkaan.

Bij deze windturbine wordt 1 jaar gratis TesupCare productgarantie geleverd.
Prijs 785,- excl BTW