Welkom bij EnergieVol.Com


Power4U  NomNomNom  Qlima  Qlima    Power4U  Power4U  

~~~~ Power4U ~~~~


  • Tesup Electronics

Een windturbine integreren met warmtepomp

De winter is aangebroken, het weer is koud en we willen ons warm voelen. Degenen die om schone energie geven, zoeken naar alternatieven om hun warmtepompen te gebruiken. Hernieuwbare energiebronnen zijn populair en sinds kort beschikbaar. Vooral in de winter gebruiken mensen schone energie om elektriciteit op te wekken en hun huis te verwarmen.

Dit deel is duidelijk. Laten we nu eens kijken hoe u uw warmtepomp kunt aansluiten op een windturbine.

Eigenlijk is het best makkelijk! Voor de warmtepomp zijn geen extra aansluitingen of aanpassingen nodig. Het vermogen voor het hybride systeem kan worden verhoogd door het windturbinesysteem te integreren in de elektriciteitsleiding die wordt gevoed door zonnepanelen. Aansluitingen moeten worden gemaakt op de laadlijn, net als bij de andere systemen.

Wanneer u een aparte aansluiting op de warmtepomp nodig heeft, moet in het windturbinesysteem de warmtepomp direct worden aangesloten op de uitgang van de omvormer. Op deze manier wordt alle geproduceerde energie overgedragen aan de warmtepomp.

Er zijn twee mogelijkheden om de warmtepomp aan te sluiten.

Als we je laten zien hoe je de windturbine op het systeem aansluit met een schema;

Als windturbines zijn aangesloten op ON-GRID

Windturbine > Laadregelaar > Omvormer > Hoofdelektriciteitsnet

Je kunt hem aansluiten op het hoofdelektriciteitsnet.


Windturbines wekken alternatieve stroom op en je hebt een laadregelaar nodig. Laadregelaar zet alternatieve stroom om in gelijkstroom en regelt het opladen van de batterij en de omvormer zoals aangepast. De spanning kan worden aangepast via een potentiometer op de laadregelaar. Er zit keramische weerstand op de laadregelaar. De elektriciteit die uit de kabels komt, wordt in weerstand verbruikt. Het gebruik van keramiek maakt de laadregelaar van meer kwaliteit.DISCLAIMER: Het aanleggen van elektriciteit is niet zonder risico. Deze site is gebaseerd op eigen ervaring en het elektra systeem in onze mobile werkplaats de Peugeot Boxer. Wij zijn echter geen elektriciëns en niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor uw elektrische installatie. Deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan fouten bevatten. Ook is het belangrijk dat u veilig de weg op kunt. Dit kan alleen als het dak op de juiste manier wordt voorbehandeld en als de panelen op de juiste manier worden bevestigd bij de juiste omgevingstemperatuur (!). En de apparatuur op de juiste maier is aangesloten. Verricht daarom altijd eigen onderzoek en laat je elektra schema en elektrische installatie altijd checken door een professional. Of besteed het uit.
EnergieVol.Com